Secretarul Primăriei Petroșani a devenit consilier juridic

0
558

Suspendat din funcție printr-o decizie a primarului Tiberiu Iacob-Ridzi, secretarul Primăriei Petroșani și-a găsit un nou post în administrația locală.

Singurul candidat

Adrian Negoe a fost singurul candidat pentru postul de consilier juridic, acesta fiind declarat admis. Negoe a obținut în urma probelor de concurs aproape 100 de puncte.

Și directorul DADPP, Daniel Vișan a fost suspendat din funcție. Și, la fel ca și în cazul lui Negoe, Vișan este singurul candidat pentru un post scos la concurs pe vremea când încă era directorul DADPP. Vineri a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de șef serviciu, gr.II în cadrul serviciului administrare cimitir, sera de flori, întreținere grupuri sanitare.

Atât Negoe cât și Vișan au fost suspendați din funcții întrucât au fost trimiți în judecată într-un dosar instrumentat de Direcția Națională Anticorupție.

Suspendarea celor doi a fost decisă în urmă cu circa o săptămână de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi. Dacă Adrian Negoe și Daniel Vișan vor fi achitați de acuzațiile ce li se aduc, cei doi vor reveni în funcțiile pe care le-au deținut.

Odată cu suspendarea lui Adrian Negoe, atribuțiile secretarului municipiului Petroșani au fost preluate de Delia Velici.