Prinși în flagrant. Trabant dezmembrat în Deva la adăpostul întunericului.

0
207

Doi tineri au fost prinși în flagrant de polițiștii locali din Deva. Totul în timp ce dezmembrau o mașină parcată în apropierea Spitalului Județean de Urgență.

Trabantul, victima hoților

Un trabant parcat într-o parcare din apropierea spitalului din Deva a ajuns în vizorul hoților. În noaptea de 3/4 decembrie mașina a fost dezmembrată de două persoane. Autorii au fost însă prinși în flagrant de polițiștii locali.

”La adăpostul întunericului, cei doi au demontat motorul, scaunul pasagerului, bara din față și alte piese ale mașinii, pe care le-au ascuns după tomberoanele de colectare a gunoiului menajer din zonă. Însă nu au avut norocul să plece cu prada. Ei au fost prinși în flagrant de echipajul Poliției Locale Deva, ajuns la fața locului în urma unei sesizări telefonice”, informează polițiștii locali deveni.

Au încercat să fugă

La vederea polițiștilor, unul dintre bărbați a luat-o la fugă, însă a fost urmărit și prins de polițistul local. Luați la întrebări, bărbații au recunoscut că au plecat prin oraș cu scopul de a face bani. Urmau să vândă piesele mașinii la fier vechi.

Cei doi tineri au fost predați de polițiștii locali, angajaților Poliției Municipiului Deva pentru continuarea cercetărilor.

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine