Noapte albă pentru polițiști. Au căutat-o în toate hotelurile

0
534
i-a
foto: Bucuresti FM

Telenovelă ca-n Valea Jiului

Polițiștii din Petroșani au căutat, în noaptea de marți spre miercuri, prin toate hotelurile din Petroșani o femeie ce era anunțată ca fiind „abandonată” într-un hotel din Petroșani. Situația de la sfârșitul verificărilor efectuate de polițiși a arătat de fapt un alt tablou al realității.

Femeia, aflată sub influența băuturilor alcoolice, se afla într-un apartament din Petroșani unde ajunsese de bunăvoie cu un alt bărbat.

GPS pentru un bărbat din Lupeni

Prinde orbul, scoate-i ochii! Polițiștii din Petroșani au fost folosiți de un bărbat din municipiul Lupeni, din Valea Jiului drept GPS pentru căutarea prietenei sale. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani își sunase marți seara prietena care plecase de acasă în cursul zilei și nu se mai întorsese.

Potrivit primelor informații, aceasta afirmase că este la Hotel Petroșani și nu poate pleca de acolo. Lupeneanul a cerut o mână de ajutor de la polițiși pentru a-și elibera iubita. Verificările au arătat că femeia nu se afla la locația indicată, astfel că polițișii au verificat toate spațiile hoteliere din municipiul Petroșani.

În cele din urmă, femeia în vârstă de 45 de ani a răspuns apelurilor telefonice repetate ale partenerului și a recunoscut că se află într-un apartament din Petroșani, dar nu se putea localiza cu precizie pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Totodată a subliniat că nu este agresată și nici sechestrată.

Poliția face cercetări acum pentru a stabili împrejurările exacte ale situației care i-a pus pe drumuri.