Mina Lupeni are un nou director. Vicepreședintele PSD Lupeni a fost învestit în funcție

0
2146

Mina Lupeni are, începând de joi, un nou director. Inginerul șef electromecanic, Ilie Romoșan a fost învestit în funcție. Romoșan este vicepreședinte al PSD Lupeni, dar și consilier local din partea acestei formațiuni politice.

Romoșan a luat locul lui Brânzan

Vicepreședintele PSD Lupeni, Ilie Romoșan, a fost numit director al minei Lupeni. Acesta a ocupat, până joi, funcția de inginer șef electromecanic la aceeași unitate minieră. În plus, Romoșan este consilier local la Lupeni, din partea PSD.

Locul lui Romoșan va fi luat de Dan Vochițoiu.

Romoșan a fost numit după ce Daniel Brânzan a fost scos din sistem de conducerea CEH. Asta pentru că, din luna aprilie a acestui an Brânzan avea decizie de pensie.

Ultimii doi pensionari, scoși din Complexul Energetic Hunedoara. Un fost director general și un director de mină.

 

În vara anului trecut, Ilie Romoșan a făcut parte din delegația CEH care s-a plimbat la un târg în Polonia. Mai exact o expoziție de utilaj minier organizată de FAMUR- fostul Kopex. Deplasarea de la acel moment – din delegația CEH făcând parte și directorul general de la acel moment al companiei – Viorel Stancu- dar și directorul comercial Mihail Stoicescu – a fost justificată prin faptul că vor fi văzute echipamente miniere cu care ”ar putea” fi retehnologizate minele din Valea Jiului.

Asta în condițiile în care Romoșan provenea de la o mină inclusă pe programul de închidere, care nu avea deci nevoie de retehnologizare.

La acel moment un singur membru al Consiliului de Administrație al Complexului Energetic Hunedoara s-a opus deplasării în Polonia.