Femeia care și-a înjunghiat șeful, reținută de polițiști

0
299
foto: Click

UPDATE- Magistrații au decis ca femeia care și-a înjunghiat șeful la fabrica de cablaje din Orăștie să fie cercetată în stare de arest preventiv. Vineri, Tribunalul Hunedoara a decis arestarea acesteia pentru 30 de zile.

Știrea inițială

Femeia de 49 de ani care joi după-amiază și-a înjunghiat șeful a fost reținută de polițiști. După mai multe ore de audieri, agresoarea a primit mandat de reținere pentru 24 de ore.

Femeia reținută, victima la spital

Atacul de la fabrica de cablaje din Orăștie, care a avut loc joi, s-a soldat cu reținerea, pentru 24 de ore, a femeii care și-a înjunghiat șeful.

Conform polițiștilor, angajata de 49 de ani a fost reținută pentru 24 de ore. Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Aceștia vor decide dacă o vor duce pe agresoare în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Ordonanța de reținere a intrat în vigoare la ora 23.00. Femeia a fost reținută pentru tentativă la infracțiunea de omor.

În tot acest timp, șeful de secție înjunghiat a rămas internat la spital. Joi seară acesta a fost transportat de la Spitalul din Orăștie la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Șef înjunghiat la locul de muncă