Accident grav într-o pădure din Valea Jiului. Victima accidentului, transferată la un spital din Timişoara

0
2443

Accident grav. Un tânăr din localitatea hunedoreană Petrila a fost transportat la un spital din Timişoara după ce a suferit un accident grav în pădure. Bărbatul, angajat al unui exploatator de lemn din localitate, a ajuns iniţial la spitalul din Petroşani, în stare de inconştienţă. Din cauza leziunilor pe care le prezenta, medicii au decis transferul lui la o unitate medicală superior calificată.

Şi poliţiştii şi inspectorii de muncă fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentarea bărbatului.

I-a căzut o creangă în cap de la înălţime

Lucra la pădure deşi nu avea decât puţin peste 30 de ani. Bărbatul a devenit victima unui accident produs la locul lui de muncă după ce o creangă a căzut de la înălţime şi l-a lovit în cap.

Potrivit directorului Spitalului de Urgenţă Petroşani, medicul Alin Vasilescu, pacientul a fost transferat la un spital din Timişoara, fiind diagnosticat cu leziune cerebrală severă.

Alin Vaşniuc a fost operat la spitalul din Timişoara.

Pădurea misterioasă face victime…

Accidentul din pădure este cercetat şi de poliţişti şi de inspectorii de muncă. Primele informaţii arată că bărbatul lucra cu forme legale la societatea lui Iulian Răduca.

Informaţii din interiorul anchetelor arată că angajarea victimei figurează exact din ziua producerii accidentului. Aşa arată cel puţin datele din Revisal. 

Tănărul a lucrat mai mulţi ani în străinătate şi, potrivit prietenilor săi, peste câteva zile urma să se întoarcă peste hotare.

foto arhivă

Ramona Roşulescu