A vrut să stingă mașina și a luat foc și el. Acum așteaptă ”verde„ de la un spital din țară

0
370
foto: doctorul zilei

A intenționat să-și salveze mașina, dar a fost ghinionist. A luat foc și el. Un bărbat, de peste 60 de ani, așteaptă, joi, în spitalul din Hunedoara, pentru a fi transferat într-o secție de arși a unui spital din țară. Ca de obicei, nu sunt locuri. 

A luat foc…

Un bărbat de 67 de ani a căzut, joi, victimă propriei mașini. După ce autoturismul acestuia a luat foc, bărbatul aflat în zona Cinciș, din județul Hunedoara, a încercat să o stingă. Ghinionul lui este că flăcările i-au cuprins hainele și bărbatul s-a ales cu arsuri pe peste 50 la sută din suprafața corpului.

”Proprietarul suferă arsuri de gradul 2-3 pe aprox 55% suprafață corporală. Are arsuri pe toarce anterior și posterior, membru superior drept și membru inferior drept, dar și pe față”, declară medicul Călin Dumitrescu, Serviciul Județean de Ambulanță Hunedoara.

Bărbatul a fost transportat la spitalul din Hunedoara unde așteaptă. Aici așteaptă în unitatea de urgențe, pentru a fi acceptat într-o secție de specialitate de la un spital din țară. La spitalul din Hunedoara, bărbatul este intubat.

Primele informații arată că, din nou, criza paturilor din secțiile de arși ține pacienții în suferință.