Trimis în judecată pentru fapte de corupție, Vișan e singurul candidat pentru postul pe care el l-a scos la concurs

0
576

Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat Petroșani a scos la concurs un post de șef serviciu. Anunțul a fost făcut public pe site-ul primăriei la finele lunii februarie, documentul fiind semnat de Daniel Vișan, directorul DADPP. Tot Vișan este singurul care și-a depus dosarul pentru postul respectiv.

De la conducerea serviciului, vrea șef peste cimitire, sere și grupuri sanitare

Daniel Vișan a fost trimis în judecată, alături de secretarul primăriei –Adrian Negoe, și fostul director în administrația locală, Lucian Dragomir, pentru fapte de corupție. Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi anunța, după rămânerea definitivă a trimiterii în judecată, că Negoe și Vișan vor fi suspendați.

La finele acestei săptămâni, Daniel Vișan va candida, singur, pentru postul pe care tot el l-a scos la concurs.

”Comisia de concurs numită prin Decizia nr.20/2019, s-a întrunit în vederea selectării dosarelor depuse pentru concursul organizat în data de 15.03.2019, în vederea ocupării funcției contractual vacantă de conducere de șef serviciu, gr.II în cadrul serviciului administrare cimitir, sera de flori, întreținere grupuri sanitare. A fost depus un singur dosar: – dosar depus de dl.Vișan Daniel-Adinel, înregistrat cu nr.3462/06.03.2019 Analizând actele depuse la dosar, comisia constată următoarele: – dosarul depus de dl.Vișan Daniel-Adinel, înregistrat cu nr.3462/06.03.2019, îndeplinește condițiile legale și este declarat –ADMIS”, se arată în anunțul ce a urmat etapei de selecție a dosarelor.

Regulamentul concursului prevede, printre altele, ca persoana care candidează pentru funcția de șef serviciu să nu aibă o condamnare definitivă.

Dosarul în care Daniel Vișan, funcționarul care a scos postul la concurs și s-a și înscris la el, a fost trimis în judecată are legătură cu fonduri europene. Dosarul a fost instrumentat de DNA, iar la mijloc sunt niște pășuni și subvenții APIA.