Surse: Vicepreședintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, la un pas de o nouă demisie

0
432

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Vasilescu, se află la un pas de a treia demisie din funcție. Vasilescu, fost prefect de Hunedoara, a mai avut două tentative în acest sens, rumorile politico-administrative fiind cauzele care au generat decizia lui Sorin Vasilescu.

Surse din cadrul CJ Hunedoara spun că demisia nu a fost înregistrată la registratura administrației județene, însă Sorin Vasilescu nu se afla, luni dimineață, la birou.

Reporterii GDD nu au putut să-l contacteze pe Vasilescu.

Președinte CJ Hunedoara: Nu are demisie înregistrată, voi mai avea o discuție cu el

Președintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a declarat, luni, pentru GDD, că Sorin Vasilescu nu a depus nicio demisie la registratura instituției.

Bobora nu poate nici confirma, nici infirma informația. Bobora spune că va mai avea o discuție cu Vasilescu pentru a încerca să stabilească exact cauzele care generează disfuncționalitățile ce l-ar putea determina să demisioneze.

Președintele CJ Hunedoara a explicat, pentru GDD, că nu a existat niciun motiv alarmant, grav sau de nedepășit în interiorul insituției, astfel încât să nu poată fi depășit momentul.

În primăvara acestui an, Sorin Vasilescu și-a mai depus o dată demisia din funcție.

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu, şi-a înaintat demisia din funcţie

material în curs de actualizare