Mașini făcute praf de un minor băut

0
926

Un adolescent din orașul hunedorean Petrila a furat, duminică seara, mașina părinților apoi a plecat la plimbare. A ajuns și pe străzile din Petroșani. Aproape de miezul nopții, Aventura sa s-a finalizat însă la poliție.

Mașină furată de la părinți

Trei autoturisme parcate au fost avariate. Un adolescent din Petrila, fără permis, dar sub influența băuturilor alcoolice, le-a acroșat. Polițiștii spun că a pierdut controlul volanului într-o curbă. Păgubiții au auzit zgomotul produs de tamponarea din noapte și au reușit să-l prindă pe autorul care fugise de la locul accidentului.

”Eram aici pe terasă, beam un suc. Dintr-o dată am auzit o lovitură foarte puternică. Am ieșit afară. Toți care avem mașinile implicate eram pe terasă. Prietenul meu a ieșit primul și a observat că a fugit băiatul. Strigau oamenii de pe balcon că a fugit. A prins băiatul. A declarat că nu are permis, că are 17 ani. Ne-a rugat să nu spunem poliției și să așteptăm să vină sora lui să se urce la volan”, a declarat Iuliana Pociovălișteanu, una dintre persoanele ale căror mașini a fost avariată.

Pagubele rezultate în urma accidentului petrecut în zona spitalului din Petroșani sunt importante.

”Mașinile toate sunt avariate. Prima e daună totală clar. A noastră din fericire nu e atât de avariată, doar spoilerul și partea din față”, a mai spus tânăra

Polițiștii hunedoreni spun că minorul a furat autoturismul de la părinți. Într-o curbă la dreapta nu a adaptat viteza de deplasare, a pătruns pe contrasens  şi a acroșat trei autoturisme parcate. Minorul  a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un  rezultat de 0,60 mg/l,  alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală.