Hoții de la casele de pariuri ar fi purtat cagule

0
194

Mai multe agenții de pariuri sportive din municipiul hunedorean Petroșani au fost călcate de hoți în ultima săptămână. În două dintre cazuri au reușit să intre în casele de pariuri și să plece cu sume importante de bani. Ușa unei a treia agenții de pariuri a fost și ea spartă, însă de data aceasta hoții nu au reușit să intre.

Fețe acoperite și costumație neagră

Cei care au fost treziți în noapte de zgomotele făcute de hoții care au acționat la o agenție de pariuri din cartierul petroșănean Aeroport spun că suspecții aveau cagule. Mai mult, au acoperit camera de supraveghere pentru a nu fi identificați cu ajutorul ei.

”Unu ținea cu mâna pe cameră și  ceilalți au dat cu picioarele  O început alarma, dar o dat foarte tare cu picioarele și eu m-am speriat și unu ținea cu mâna, l-am văzut eu de pe balcon. Aveau cagulă toți că erau în  negru. Fiind și întuneric nu mi  s-o ales că ce e, dar știu că unul era pe scaun și ținea mâna așa (pe camera de supraveghere, n.r.) și ăialalți or dat cu picioarele”, a spus o femeie.

Anchetatorii spun că au un cerc de suspecți și fac verificări pentru identificarea autorilor.

Hoții au plecat înainte să ajungă firma de pază.

”Sistemul de alarmă era activat. Cei de la firma de pază au sosit imediat, dar era prea târziu din păcate pentru prinderea autorilor”, a declarat Darius Roman, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Polițiștii și procurorii au deschis dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Dintr-o casă de pariuri  hoții au fugit cu suma de 6800 lei, iar din cealaltă cu circa 5000 de lei.