Femeie însărcinată, victimă a unui accident rutier, transportată cu elicopterul la Timișoara

0
609

O femeie însărcinată va fi transportată cu elicopterul la un spital din Timișoara. Pacienta a ajuns miercuri dimineață la Spitalul de Urgență Petroșani, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul care s-a produs pe DN 66 a avut în total cinci victime.

De la Petroșani la Timișoara

Medicii susțin că femeia însărcinată, de 38 de ani, va fi transportată cu elicopterul la Timișoara. Pacienta este victimă a accidentului ce a avut loc miercuri dimineață pe raza comunei Pui. Aceasta a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut, și traumatisme la membrele superioare și inferioare. Conform medicilor, femeia nu ar avea probleme cu sarcina, iar transportul la Timișoara a fost decis din cauza fracturilor suferite.

Alte patru persoane implicate în accidentul de miercuri dimineață au ajuns și ele la spital. Toate au suferit traumatisme. Victimele au între 35 și 60 de ani.

Coliziune pe contrasens

Conform polițiștilor hunedoreni, accidentul de miercuri dimineață a fost provocat de un șofer din Vulcan.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 66, pe sensul de mers Hațeg – Petroșani, la km 165+650m (în afara localității Pui), pe o porțiune de drum în aliniament, a pătruns parțial pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Vulcan”, informează IPJ Hunedoara.

În urma impactului au fost răniți cei doi șoferi, doi pasageri din autoutilitară și femeia însărcinată care se afla în autoturism.