Două persoane sub control judiciar în dosarul laboratoare pentru droguri. Unul dintre inculpați este fiul unui funcționar din Valea Jiului

0
977
foto: RTV

Două persoane dintre cele 19 duse la audieri în dosarul laboratoarelor clandestine de droguri din Petroșani au fost puse sub control judiciar. Unul dintre inculpații din acest dosar este fiul unui funcționar de la Primăria Petrila, din Valea Jiului.

Tribunalul Hunedoara a respins, joi, cererea procurorilor de arest preventiv împotriva inculpatului Florin Țăndărel, din Uricani.

Cel de-al doilea inculpat, Eduard Lang – fiul Mihaelei Lang de la Primăria Petrila –  a fost pus sub control judiciar începând chiar de miercuri, ziua în care au avut loc perchezițiile în Valea Jiului.

În același dosar mai sunt cercetați alți doi suspecți Alexandru Eduard Aszalos  și Ionuț Darius Ghiță.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, perchezițiile de miercuri au vizat membrii unei grupări infracționale bănuiți că ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine, organizate în garsoniere din municipiul Petroşani. Ulterior, drogurile erau comercializare la consumatorii din Valea Jiului.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate fragmente vegetale susceptibile a face parte din categoria substanţelor interzise, precum şi elemente ce pot constitui un laborator de condiţionare.