Descoperire macabră într-o clădire din Vulcan

0
1141

UPDATE 15.58 – Bărbatul găsit mort avea un acoperiș deasupra capului, beneficiind de o locuință din fondul locativ de stat. Totuși, pe numele lui exista și o somație de evacuare.

……………………….

Trupul unui bărbat a fost descoperit, luni la prânz, într-o clădire de pe raza municipiului Vulcan.

Primele informații arată că este vorba despre un om al străzii. Trupul acestuia a fost descoperit într-o clădire dezafectată a fostei gări din localitate.

Victima, de circa 54 de ani, se numește Toma Radu Traian.

Ultima oară a fost văzut în viață aseară, de către un alt bărbat fără adăpost cu care a și vorbit. Se pare că bărbatul a murit din cauza gerului.

Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, susține că pe raza localității sunt 3 sau 4 persoane fără adăpost. Conform acestuia, încă din luna decembrie s-au făcut razii pentru identificarea persoanelor fără adăpost și ducerea acestora la centrul de noapte din zona Dincă.

”Au refuzat spunând că au prieteni, cunoștințe, unde să stea. Până la urmă am aflat că persoana care avea probleme de deplasare s-ar fi dus la centru”, declară Cristian Merișanu.

Conform viceprimarului, în ultimele zile Poliția Locală a făcut razii pentru identificarea celor fără adăpost, însă nu a găsit pe nimeni.