Deces într-un loc unde erau parcate utilajele folosite la construcția A1

0
311

Un bărbat și-a pierdut viața, duminică seara, în urma unui arc electric, produs de bena unui autocamion. 

Pus la pământ de curentul electric

Ambii bărbați implicați în accident erau în timpul liber. Polițiștii spun că apelul la 112 anunța că în parcarea amenajată pentru utilajele aparținând unei societăți ce efectuează lucrări pentru construcția autostrăzii A1, se află o persoană căzută la pământ.

”Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 30 de ani, angajat al societății mai sus menționate și care se afla în timpul liber, în timp ce efectua manevre cu bena autocamionului al aceleași societăți, care se afla parcat sub liniile de înaltă tensiune, a produs un arc electric, care a condus la decesul unui bărbat, coleg de muncă, în vârstă de 64 de ani, aflat în timpul liber si care se afla lângă autocamion”, se arată într-o informare a IPJ Hunedoara.

Accidentul s-a produs într-un loc de parcare din comuna Soimus, sat Bejan. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Deva, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.