Companie în faliment, director de peste 100 mii lei

0
1100

Complexul Energetic Hunedoara așteaptă să fie dat în plată. Adică să-i fie șterse datoriile. Din nou. Deși compania hunedoreană a mers din rău în mai rău, directorii acesteia au dus-o bine.

Director general recompensat cu aproape 100 mii lei

Samuel Dioane, susținut de PSD, conduce Complexul Energetic Hunedoara de anul trecut. A fost pus în cea mai înaltă funcție din companie de la mina Lonea, unde era director. În această perioadă, mandatul său a tot fost prelungit.

CEH nu a avut cărbune suficient în iarnă. Minele au dat puțină huilă astfel că s-a apelat la import. Angajații și-au primit de multe ori cu întârziere salariile și bonurile de masă. Cu toate acestea managementul de la CEH a dus-o bine.

Ultima declarație de avere completată de actualul director general al CEH arată că Dioane a câștigat anul trecut aproape 140 de mii de lei de la CEH.

39.449 lei reprezintă salariul pe perioada din 2018 în care a condus mina Lonea. Indemnizația ca și director general al CEH totalizează 97.870 lei. Adică un total de 138.319 lei câștigați într-un an de la producătorul hunedorean de energie.