Au luat bătaie de la membrii gruprăii lui Simota, dar nu s-au constituit părți civile

0
448

Mai multe victime ale grupării infracționale condusă de Alin Simota nu s-au constituit părți civile în fața instanței. În aceste condiții nu au primit nici despăgubiri prin sentința pronunțată de Tribunalul Hunedoara. Sunt însă victime ale căror tăcere a fost cumpărată înainte ca DIICOT-ul să destructureze gruparea infracțională.

Foști fotbaliști printre cei care nu s-au constituit părți civile

Printre victimele agresiunilor comise de cei din gruparea infracțională Simota-Litera se numără și foști fotbaliști. Este vorba despre Istinie, Lungan sau Glădeanu. Aceștia nu s-au constituit părți civile. Și nu sunt singurii

”Constată că persoanele vătămate Ilucă Ioan, Meda Cosmin Antonie, Istinie Nicuşor Ovidiu, Lungan Mihai, Găldeanu Constantin Dan, Vlăiconi Cristian, Iacob Pavel, Nanu Constantin şi Floran Aurel Lucian, nu s-au constituit părţi civile”, se arată în minuta Tribunalului Hunedoara.

Fost consilier local în aceeași ipostază

Paul Gherasim, fost consilier local din partea PDL la Petroșani, a fost și el bătut la comanda lui Simota, după cum arăta DIICOT. Gherasim nu s-a constituit nici el parte civilă. Însă a avut parte de despăgubiri. A primit, după cum arată rechizitoriul, 10 mii de euro și 20 de mii de lei ca să-și țină gura închisă și să nu facă vâlvă pe cazul bătătii ce l-a trimis în spital.

E oficial. Gherasim a uitat de durerea bâtei de baseball pentru 20.000 de lei şi 10.000 de euro