Omletă în formă de brioșe – un mic dejun deosebit de gustos.

0
153

INGREDIENTE

  • 4,00 ouă
  • 55,00 ml lapte
  • 5,00 g praf de copt
  • 0,50 linguriță sare
  • 0,25 linguriță piper negru măcinat
  • 150,00 g cașcaval
  • 1,00 bucată ceapă mică
  • 1,00 bucată ardei capia
  • 100,00 g șuncă
  • 0,50 linguriță ulei rafinat
  • 1,00 lingură unt topit

Tăiați ceapa, ardeiul și șunca cubulețe apoi căliți-le într-o tigaie cu puțin ulei. Ungeți tava pentru brioșe (6 cupe) cu unt topit. Repartizați amestecul pregătit în cele 6 cupe. Apoi presărați cașcavalul dat prin răzătoare peste amestec. Într-un bol amestecați ouăle, laptele, praful de copt, uleiul, sarea și piperul.Turnați conținutul peste amestecul de ingrediente din tavă. Puneți în cuptor la temperatura de 190°C pentru 20-25 minute.

Savurați cu plăcere!

Sursa:Savuros.tv