PNL Gorj pune condiţii pentru noul secretar

0
3

Vicepreşedintele liberal Gheorghe Orzan intenţionează să poarte o discuţie cu liderul Dian Popescu, în cadrul şedinţei de Birou Judeţean din această seară, pe seama numirii noului secretar coordonator al filialei. Orzan susţine că noul secretar coordonator va trebui să aibă experienţă în partid.

Îngrijorat de situaţia existentă din PNL Gorj, Gheorghe Orzan intenţionează să poarte o discuţie cu liderul partidului Dian Popescu, cu atât mai mult cu cât va trebui numit un nou secretar coordonator, după ce Marcel Romanescu a demisionat. În opinia lui Orzan, cel ce-i va lua locul lui Marcel Romanescu va trebui să aibă experienţă cu atât mai mult cu cât va colabora mult cu organizaţiile din teritoriu.

„Până în prezent nu am purtat discuţii, dar preşedintele Dian Popescu va numi noul secretar coordonator. Mă gândesc că din moment ce m-a desemnat să mă ocup de organizaţie, mă va consulta atunci când va numi noul secretar coordonator”, a mai completat Orzan.

Vicepreşedintele susţine că este mulţumit de modul în care Romanescu şi-a dus la îndeplinire atribuţiile de serviciu, în cadrul şedinţei de Birou Judeţean din această fiind dezbătute o parte din problemele existente în filială.

Costin Soare