Nistor vine la Petroşani să discute cu Rus, Preşedintele PSD Hunedoara şi-a dat seama că nu are organizaţie la Petroşani

0
23

Preşedintele PSD Hunedoara vine la Petroşani pentru a discuta despre situaţia din cadrul organizaţiei locale, după ce vicepreşedintele Mariana Popa a demisionat din funcţiile de conducere.

„Am avut o discuţie cu domnul preşedinte Nistor (Laurenţiu Nistor – n.r.). Mi-am susţinut punctul de vedere. Sunt simplu membru PSD”, a declarat, joi seară, pentru GDD, Mariana Popa.

Potrivit sursei citate, preşedintele PSD Hunedoara trebuia să vină la Petroşani în cursul lunii decembrie, însă acesta nu a mai ajuns din cauza sărbătorilor de iarnă.

În fapt, Nistor împreună cu toată echipa PSD a fost în decembrie în Valea Jiului la o petrecere organizată la Lupeni, de sfârşit de an, unde au fost discutate, majoritar, probleme politice.

Margareta Burduf, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Petroşani, a precizat că nu crede că Mariana Popa îşi va schimba decizia atâta vreme cât atitudinea din cadrul organizaţiei PSD Petroşani nu se schimbă.

„Din câte văd eu, doamna Popa este foarte hotărâtă. Domnul preşedinte Nistor a spus că vine la Petroşani să discute cu Biroul Executiv şi a insistat să revină asupra demisiei. Cred că motivele care au determinat-o să demisioneze din funcţiile de conducere pe care le avea în PSD Petroşani sunt legate de atitudinea faţă de cetăţean a Biroului Executiv al PSD Petroşani. Ca PSD, ca USL am făcut nişte promisiuni, avem nişte target-uri pe care nu le putem atinge în aceste condiţii”, a precizat Margareta Burduf.

Potrivit acesteia, Mariana Popa, care a fost vicepreşedinte al PSD Petroşani, a fost responsabilă cu departamentul social şi comunicarea şi consideră că în actuala stare de fapt nu îşi poate îndeplini atribuţiile.