Marți s-a retras din PSD, miercuri Mărginean a intrat în PUR

0
148

Fostul primar al municipiului Deva, Petru Mărginean și-a anunțat, marți, ieșirea din PSD. Miercuri, umaniștii anunță intrarea aceluiași Mărginean în PUR.

Ia parte la reconstrucție

Petru Mărginean s-a înscris în Partidul Umanist cu dorința de a lua parte la reconstrucția politică a partidului, anunță reprezantanții PUR. Potrivit acestora Mărginean își coagulează forțele într-un proiect în care crede.

„Am fost membru fondator al PUR.  Am ocupat funcții de subprefect, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara și primar, susținut de PUR. Este o datorie morală să restartez partidul, să ajut la reconstrucția lui. Am plecat din Partidul Umanist când Daniel Constantin a vândut partidul pe tavă cu toată infrastructura lui. A confiscat partidul și a făcut jocuri politice doar în interesul lui”, spune Petru Mărginean.

Coordonatorul politic național al Partidului Umanist, Cristian Popescu Piedone, îl asigură pe Mărginean de sprijinul necondiționat în dezvoltarea proiectelor și a structurilor partidului în teritoriu respectiv al celor 30 de organizații si nuclee locale înființate deja în județul Hunedoara.

Mărginean a fost subprefect al județului Hunedoara, vicepreședinte al Consiliului Județean Hunedoara, dar si de primar al municipiului Deva în mandatul 2012-2016.