Marius Sanfirișca a demisionat din ALDE

0
360
foto: Hunedoara Liberă
Fondatorul ALDE Hunedoara, Marius Sanfirișca, a anunțat, miercuri seară, că demisionează din partid.
 
 
”Demisionez din ALDE Hunedoara pentru că acest partid nu mai este ceea ce am construit împreună cu o parte a colegilor, un partid credibil, curat în care  transparența, legalitatea și grija pentru cetățean să fie prioritare”, susține Sanfirișca, într-un comunicat de presă.
În același document, Sanfirișca spune că la conducerea ALDE Hunedoara a fost instalat ”abuziv” Mircea Ioan Moloț.
 
Marius Sanfirișca nu poate trece peste faptul că, deși a existat o structură clară de funcționare și de decizie construită în baza unui statut votat de membri ai ALDE, s-a încălcat orice regulă stabilită democratic și a avut loc congresul partidului, practic, ilegal.
Viitorul lui Sanfirișca este în partidul pe care-l va construi Daniel Constantin.
”În aceste condiții, noi – eu și alți colegi din țară și din județ -, cei care am spus de la început că dorim altfel de politică, una deschisă cetățenilor, legală și decentă, am decis să ne alăturăm domnului Daniel Constantin într-un nou proiect, pentru altfel de politică, competitivă”, mai spune Marius Sanfirișca.
Fostul membru ALDE afirmă că alături de viitorii colegi nu va obosi să încerce să promoveze un altfel de politică, având încredere că vor reuși în acest demers.