Interesele României sunt mai presus decât cele individuale, ale celor care pun piedici dezvoltării țării, mint, instigă, promit și amăgesc

0
129

România, la cârma căreia se află Partidul Social Democrat,  înregistrează progrese uriașe, legile adoptate până în acest moment fiind pentru toți românii.

Legile: Minelor, Pensiilor, Muntelui, Stânelor, Bugetului Național… precum și Programele Naționale de încurajare și susținere a activităților tinerilor, fermierilor, întreprinzătorilor și nu numai, sunt dovezi ale aplicării Programului de Guvernare propus cetățenilor de către Partidul Social Democrat.

         Datele statistice, dovedesc că măsurile aplicate dau rezultate și că Guvernul PSD are viziune. Prin Programul de Guvernare se dorește dezvoltarea durabilă a țării, în toate domeniile, fără a compromite satisfacerea nevoilor generațiilor următoare.

Clasa politică din România trebuie schimbată în sensul percepției adevărului. Poluarea continuă a spiritului românesc trebuie să înceteze. Nu putem avea rezultate, dacă ne concentrăm pe riposte la toate atacurile, în loc să ne vedem de obligațiile și responsabilitățile care decurg în urma votului primit de la cetățenii României. Chiar dacă sacrificiile sunt mari, rezultatul compensează întotdeauna.

Ca politician și deputat reprezint, cu mândrie și determinare, toți oamenii în Parlamentul României. Clădesc cu sufletul și consider că toți politicienii trebuie să fie proactivi, sensibili, corecți, nepărtinitori. Individual sau în grup trebuie să găsim soluții legale în toate domeniile, să reparăm inechități apărute de-a lungul timpului, în urma modificărilor repetate ale legilor și să ne comportăm unii cu alții cu bunătate și sensibilitate.

         În pragul marii sărbători de 1 Decembrie – Ziua Națională a României, din Anul Centenar, mă înclin cu respect în fața tuturor cetățenilor României. Să ne bucurăm cu toții de marea sărbătoare și să prețuim sacrificiul celor care au luptat pentru România de astăzi.

1 Decembrie este o Zi Sfântă pentru poporul român, este ziua eroilor noștri și a tuturor românilor iubitori de țară. Să dovedim tuturor că nimeni și nimic nu ne poate dezbina și nu poate rupe legătura care a fost creată în urma cu 100 de ani.

La mulți ani, România!

Ilie Toma,

Deputat PSD Hunedoara