Cornel Lungan, out din administrația locală. Viceprimarul în funcție nu se mai regăsește pe lista PSD

2
20

Viceprimarul din ultimii zece ani al municipiului Lupeni nu se mai regăsește pe lista social democraților pentru încă un mandat de consilier local. De pe aceeași listă lipsește și Cornel Resmeriță, cel care a fost șeful lui Lungan, însă se regăsesc fiii primarului în exercițiu, Cristian Resmeriță deputatul candidat la primărie și Lucian Resmeriță, directorul Colegiului Național de Informatică ”Carmen Sylva” Petroșani.

Cristian Resmeriță și-a depus, joi, candidatura la primărie și odată cu propria candidatură a depus la biroul de circumscripție electorală și lista consilierilor locali ai PSD.

De pe lista aleșilor locali lipsește tatăl lui Resmeriță, primarul din ultimii 16 ani ai Lupeniului, dar și colegul acestuia de administrație, viceprimarul Cornel Lungan.

Cristian Resmeriță este cel care deschide lista, fiind urmat de Viorel Mesaroși (dat la un moment dat candidat la funcția de primar, Rodica Cîmpean, Daniel Marcel Rad, Adrian Romoșan, Mihai Basarab, Lucian Resmeriță (fratele lui Cristian Resmeriță), Dan Marcu, Marinela Florica Bolosin, Vasile Vamoș (lider de sindicat la mina Lupeni), Ion Pârvulescu, Gheorghe Dobrin, Gheorghiță Manolache, Daniel Ianc, Adrian Misaroși (lider sindicat mina Lupeni), Dorina Rusu, Paul Ovidiu Florea, Laura Iacob, Adriana Bolosin, Ionel Bani, Adina Daniela Feraru, Ioana Loza, Estera Andri și Nicolae Tuvene.

La începutul acestei luni, liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, preciza, pentru GDD, că actualul primar al municipiului Lupeni, Cornel Resmeriță, cel care conduce administrația locală de circa 16 ani, și-a retras candidatura pe motive de sănătate.

”Domnul Cornel Resmeriță a spus că nu mai dorește să candideze și din motive de sănătate, și că vrea să se odihnească să se îngrijească de sănătatea lui”, a precizat liderul PSD Hunedoara.

Așa că a ajuns să fie desemnat ca și candidat al PSD pentru Primăria Lupeni fiul acestuia, deputatul Cristian Resmeriță.

În fapt, nu numai problemele de sănătate îl țin pe Cornel Resmeriță departe de primărie, ci și cele cu legea. Cercetat într-un dosar disjuns din Gala Bute de procurorii anticorupție, Cornel Resmeriță a fost, recent, trimis în judecată, pentru abuz în funcție.

Nici Cristian Resmeriță, candidatul PSD pentru Primăria Lupeni nu a scăpat de emoții. Găsit de ANI în conflict de interese penal, Resmeriță Junior a pierdut procesul la Curtea de Apel Alba Iulia. A făcut apel la Înalta Curte de Casație și Justiție, însă acesta nu a fost soluționat încă.

Mihaela MIHAI

 

2 COMENTARII

  1. Rusine!!! Vor monarhie locala? De munca cinstita a auzit aceasta familie? Noi muncim ca sa huzureasca ei pe spatele nostru! Avem cel mai jalnic MUNICIPIU dintre satele Romaniei! Am fost in sate si comune care ne bat la c….. gol edililor de rahat! Cate masini aveti fiecare si cate case si terenuri castigate “”instant”” faceti avere ca si cafeaua! Chestie rea e ca nu va satura Dumnezeu! MILOGILOR!!!!

Comments are closed.