Un alt consilier de la Vulcan a demisionat. De data asta un liberal

0
10

Demisie în Consiliul Local de la Vulcan. Consilierul PNL Vulcan Tudorel Cărăşel şi-a înaintat demisia din cadrul Consiliului Local de la Vulcan. Acesta a declarat la momentul anunţului că motivele care stau la baza demisiei sunt strict personale.
„Vreau să vă fac pu­blic că începând de mâine (joi-n.r.) îmi prezint demisia din Consiliul Local Vulcan, din motive personale. Aşa cum nu e nimic întâmplător pe lumea asta, poate asta este soluţia care va fi favorabilă pentru Consiliul Local de la Vulcan să funcţioneze”, a precizat consilierul PNL Vulcan, Tudorel Cărăşel.
Preşedintele PNL Vulcan şi colega de consiliu a lui Tudorel Cărăşel a declarat pentru GAZETA DE DIMINEAŢĂ că demisia consilierului nu repre­zintă o surpriză în grupul lor politic.
„Este o demisie aşteptată. Tudorel mi-a spus de mult că îşi doreşte să îşi înainteze demisia. Nu are de-a face cu viaţa tumultoasă din consiliul local”, a declarat preşedintele PNL Hunedoara.
Potrivit sursei citate, listele electorale încă nu au fost consultate, dar locul consilierului demisionar ar urma să fie preluat de Cristina Ija.
Monika KIS