Vulcănean reținut. A distrus două mașini cu un topor

0
789
foto ghanagrio.com

Un tânăr din municipiul Vulcan a petrecut  o noapte în arest. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Tânărul este acuzat de mai multe infracțiuni.

S-a răzbunat pe mașini cu un topor

Polițiștii din Vulcan au fost sesizați, miercuri dimineață, că un tânăr ce are un topor lovește două mașini parcate pe o stradă din localitate.

”La fața locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de poliție care a stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vulcan, aflat în stare de ebrietate, a distrus cu ajutorul unui topor elemente de caroserie a două autovehicule parcate pe strada Mihai Eminescu”, informează IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției. Polițiștii au deschis  dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Asta pentru că tânărul  l-a amenințat și l-a agresat fizic pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani.

Faţă de tânărul recalcitrant, poliţiştii au luată măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.