Urmărire. Fără centură de siguranţă şi fără permis, la volanul unei maşini furate din Spania

0
9

Urmărire ca în filme pe străzile din municipiul Huendoara, unde un tânăr a încercat să scape de poliţiştii rutierişti aflaţi pe urmele lui. Avea toate motivele să încerce să se facă nevăzut: nu avea nici permis de conducere, iar maşina pe care o conducea figurează ca fiind furată din Spania.

Paradoxal, tânărul în vârstă de 20 de ani a ieşit la plimbare ziua, în jurul orei 17.00 şi a avut ghinionul să dea nas cu un echipaj al Poliţiei Rutiere, care supraveghea traficul rutier pe bulevardul Dacia, din municipiul Hunedoara. Oamenii legii au vrut să oprească autoturismul şi asta pentru că şoferul nu purta centura de siguranţă.

„Conducătorul auto nu a oprit la semnalul agenţilor, motiv pentru care echipajul rutier a trecut la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După aproximativ un kilometru, poliţiştii au identificat autoturismul, abandonat în faţa unui bloc situat pe strada Transilvaniei, din municipiul Hunedoara. Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana care a condus autoturismul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Hunedoara, nu posedă permis de conducere, iar autoturismul în cauză nu era înmatriculat”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Tânărul este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere. De asemenea, autoturismul urmează a fi indisponibilizat, întrucât figurează ca fiind furat din Spania.

Carmen Cosman – Preda

 

  •