Hunedorean lăsat fără aproape 50 de mii de lei. Avea în casă 40 de mii de lei cash

0
124

La mai bine de două săptămâni de la momentul în care un hunedorean a rămas fără 50 de mii de lei, bani și bunuri din casa pe care o deținea în localitatea Vețel, polițiștii anunță că au reușit să identifice autorii.

Unul dintre suspecți a fost reținut pentru 24 de ore, iar celălalt este căutat de polițiști.

”Aceştia sunt doi tineri din municipiul Deva – unul în vârstă de 20 de ani (care a fost reţinut preventiv pentru 24 de ore) şi altul de 19 ani (care se sustrage urmăririi penale), faţă de care se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Pe 23 iulie, victima a sunat la Poliția Rurală Șoimuș. Bărbatul, un om de afaceri, le-a spus polițiștilor că  în perioada 21-23 iulie persoane necunoscute au pătruns prin efracție (prin forțarea ferestrei de la baie), în imobilul pe care îl deţine în localitatea Vețel, de unde au sustras 40.000 de lei, 200 de euro și un laptop, prejudiciul fiind de aproximativ 50.000 de lei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt calificat. Acum încearcă să documenteze întreaga activitate infracțională a celor doi tineri.

Mihaela MIHAI