A băgat toporul în ușă și și-a amenințat concubina cu moartea

0
659
foto: Amazon.com

Un uricănean este cercetat de polițiști după ce și-a amenințat concubina cu moartea. Bărbatul, pe numele căruia a fost emis un ordin de protecție provizorie, a distrus o ușă cu toporul.

Cu toporul în bloc

Scandal, marți seara, într-un imobil din Uricani. Supărat tare pe concubina sa, un tânăr de 25 de ani s-a răzbunat pe o ușă. Cu toporul.

Poliţia Oraşului Uricani a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 32 de ani, din Uricani, despre faptul că fostul său concubin, în vârstă de 25 de ani, a amenințat-o și a provocat distrugeri unei uși, cu o secure„, informează IPJ Hunedoara.

Polițiștii au ajuns la femeia care i-a sesizat. Aceasta se refugiase la o vecină de frica fostului său concubin, care a amenințat-o cu acte de violență și cu moartea. Tânărul avea asupra sa o secure, cu care a provocat distrugeri unei uși de la palierul etajului unde cei doi locuiesc. După aceea a plecat, însă a continuat să o amenințe pe femeie prin intermediul SMS-urilor.

Găsit la domiciliul mamei

Bărbatul recalcitrant a fost identificat de către poliţişti la domiciliul mamei sale și condus la sediul Poliției, pentru cercetări.

În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și au întocmit dosar penal, în funcţie de probatoriul şi de actele de sesizare existente putând fi extinse cercetările şi cu privire la comiterea altor fapte de natură penală„, mai spun polițiștii hunedoreni.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție. Acesta are o valabilitate de 5 zile.