Angajații CEH îi cer lui Marin Coltescu să ridice sechestrul de pe conturile societății sau să le plătească contravaloarea bonurilor de masă

2
6

Rămași fără tichetele de masă din cauza sechestrului pus pe conturile CEH de firmele social-democratului Marin Coltescu, o parte din angajații complexului îi cer omului de afaceri fie să renunțe la sechestru, fie să le achite contravaloarea tichetelor.

Conducerea CEH nu poate da tichetele de masă la care au dreptul angajații, întrucât conturile societății sunt sub sechestru, iar banii nu pot fi folosiți decât pentru plata salariilor și achitarea datoriilor către firmele lui Marin Coltescu, PSD-istul care a cerut sechestrul.

Angajații de la CEH, care în marea lor majoritate nu au veniturile lui Coltescu, cer ca omul de afaceri social-democrat să găsească o soluție astfel încât ei să își primească drepturile.

”Vă rog domnule Marin Coltescu să anulaţi acel sechestru pe conturile Complexului Energetic Hunedoara pentru a se putea distribui tichetele de masă care fac obiectul unui protest la poarta termocentralei Mintia – Deva. În mod sigur mai sunt şi alţi colegi ai mei în situaţie similară. (…) Dacă nu se poate ridicarea sechestrului, atunci, vă rog stimate domnule Marin Coltescu să-mi acordaţi în particular contravaloarea acestor tichete pentru luna iunie 2015 în valoare de 197,00 lei (unasutanouăzecişişapte lei) ca la rândul meu să-i trimit mai departe la Timişoara copilului meu.
Promit că la plata salariului sau dacă se vor primi aceste tichete, vă voi restitui suma în mod corespunzător”, arată Marcel Banu într-o scrisoare deschisă adresată lui Marin Coltescu.

Prin această scrisoare, angajatul CEH îi aduce la cunoștință lui Coltescu că are un copil student la Timișoara care trăiește din tichetele de masă pe care el i le trimite lunar.

”Masa lui zilnică la Timişoara şi-o asigură din tichetele de masă ce i le trimit lunar, dar cum dumneavoastră aţi sechestrat conturile Complexului Energetic Hunedoara practic mi-aţi condamnat la foame copilul aflat la Timişoara. Nu am un salariu strălucit de mare ca al directorilor sau şefilor de departamente ale complexului ca să-mi pot permite să trimit copilului bani în plus pentru masa zilnică, mai ales că mai are de plătit şi cazarea la căminul unde stă”, mai spune angajatul CEH.

Iar acesta nu este singurul care își cere dreptul.

”Cred că suntem mai mulți în situația de a cumpăra mâncare din aceste tichete, nu? Și de fapt de a trăi de pe urma lor”, spune un alt angajat al Complexului Energetic Hunedoara.

Tot un angajat al complexului salută demersul colegului său însă spune, pe o rețea de socializare, că Marin Coltescu nu are milă nici măcar de angajații lui care „plâng de zgârcit ce este”.

Marin Coltescu a pus sechestru pe conturile Complexului Energetic Hunedoara după ce firmele pe care le deține au obținut în instanță ordonanțe de plată pentru datorii ce depășesc un milion de lei.

Coltescu declara pentru Gazeta de Dimineață că a recurs la blocarea conturilor CEH, pentru că trebuie să își recupereze banii.

Mihaela MIHAI

 

2 COMENTARII

  1. D-na Mihaela Mihai, NU mai confundaţi CEH-ul cu Sucursala Electrocentrale Deva. Angajaţii termocentralei solicită despărțirea de CEH care trebuie făcută urgent. Acest CEH a fost o prostie de la bun început. Nu ne mai confundaţi cu Sindicatul Muntele.
    Cât despre colegul meu care are o atitudine umilă sau poate era sarcastic, nu pot spune decât că, cu o astfel de atitudine în faţa acestor indivizi gen Coltescu care mizează pe bunul simţ al nostru sau pe lipsa de atitudine vă informăm că NOI angajaţii Sucursalaei Electrocentrale Deva NU vom rămâne pasivi. Următorul pas este să cerem o anchetă pentru firma acestui individ din PSD pentru a fi siguri că înainte să pună sechestru trebuie să ne demonstreze că “afacerile” lui de-a lungul timpului sunt legale. Dacă “afacerile” sunt curate este un om de afaceri dar dacă nu înseamnă că va fi un urmărit penal.
    În concluzie acestui individ trebuie să-i răspundem cu aceeaşi monedă.
    Acest comentariu este postat de un inginer din cadrul Sucursalei Electrocentrale Deva care a absolvit în 1997 Facultatea de Electrotehnică Timişoara pe vremea când se făcea carte.
    Aştept un articol cu punctul de vedere al d-nei Mihaela Mihai sau pe adresa mea de email “ynu14@yahoo.com”.

Comments are closed.