Fraţii sindicalişti Cozma nu vorbesc între ei Miron Cozma blamează politicienii, Tiberiu Cozma îi preaslăveşte

0
7

România rămâne o ţară în care nu mai exis­tă reguli, nici măcar de bun simţ.

Într-o emisiune televizată, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a dat în toţi liderii politici, de la stânga la drepta, fără să cruţe pe cine­va, catalogându-i trădători, malefici sau impostori. A acuzat faptul că liderii de sindicat s-au înregimentat în partide politice fie prin adeziu­ne, fie prin servilism.

A uitat însă un lucru: fratele lui, Tiberiu Gheorghe Cozma, lider de sindicat la mina Lonea, face exact ceea ce nu-i place lui. Mai exact, în acelaşi studio de televiziune, cu o săptămână îna­in­te, Tiberiu Cozma îi ridica în slăvi pe social democraţi şi nu mai contenea să le aducă elogii acestora, pentru că după şapte luni au rezolvat o întâl­nire a sindicaliştilor cu ministrul Chiţoiu.

Tot Miron Cozma vorbea de trădarea colegilor de sindicat când el se certa cu Berceanu, dar îl are lângă el pe fratele său, Tiberiu, care împreună cu Jurca Adrian (lider la EM Livezeni) l-a trădat pe Petre Nica pentru că l-a acuzat pe Chiţoiu de subminarea activităţii CNH şi de faptul că nu doreşte să vorbească cu reprezentanţii minerilor şi că niciun protocol nu are susţinearea acestuia.

Miron Cozma, frate frate, dar cum rămâne cu demnitatea? Cine e astăzi trădător, Nica pentru că e împotriva deciziilor Guvernului în ceea ce priveşte mineritul sau fratele care la îndemnul politicienilor care se află acum la putere unelteşte împotriva lui Nica?

Preşedinte Sindicatul Muntele, Petre Nica