Ele luptă pentru coroana de Miss UPET

8
41

Miss UPET va avea loc în data de 15 noiembrie, pe scena Casei de Cultură Petroşani. „Boboacele” care vă vor cânta şi încânta la bal, vă aşteaptă negreşit. Pentru cei care încă nu au făcut cunoştinţă cu boboacele aspirante la titlul de miss, în rândurile de mai jos pot descoperi aspiraţiile pretendentelor.
Deci, pe 15 noiembrie, alergaţi la bal, că altfel……. le rataţi.

ANDREEA MARIA IONAŞC, 18 ani, Vulcan
Facultatea de Mine, specializarea Inginerie şi Managementul Calităţii
Până când a cunoscut mediul universitar din Petroşani a fost tentată să schimbe zona în care s-a născut şi în care a trăit 18 ani. Acum, după ce a cunoscut Universitatea Petroşani, s-a răzgândit. Cu toate acestea resimte „frigul”, şi la propriu şi la figurat, pe care ţi-l transmite clădirea în care se şlefuiesc specialiştii din Valea Jiului. „Poate pare aşa rece pentru că are un caracter majoritar tehnic”, încearcă să explice Andreea „atmosfera rece” pe care o transmite universitatea. Râde şi precizează că dacă ar avea posibilitatea să impună un pic din stilul ei şcolii în care învaţă „i-ar pune scări rulante sau o telegondolă”. Această viziune este şi ea una explicabilă, dacă luăm în
calcul că boboaca Andreea Maria îşi începe ziua alergând spre şcoală de frică să nu întârzie la cursuri.
Andreea Maria Ionaşc din Vulcan urcă pe 15 noiembrie pe scena casei de cultură din P Petroşani pentru a obţine titlul de Miss Universitatea Petroşani.
LOREDANA GHICA, 18 ani, scorpion născut în Petroşani, studiază administraţia publică
Deşi e scorpion, e cuminte foc. Nu are nici Facebook şi nu mege nici în cluburi. Nu are nici măcar un iubit, pentru că e preocupată în această perioadă predominant de proiectele de la Universitate.
Nu  vrea să audă de lumea politică. Dacă totuşi dă nas în nas cu primarul oraşului său natal îl felicită pentru proiectele pe care le-a realizat. „Chiar da, îi strâng mâna primarului Iacob Ridzi  pentru tot ce a făcut în oraş”, spune Loredana. Dacă bărbatul-primar e norocos să-i strângă mâna Loredanei, ceilalţi posibili admiratori trebuie să o aştepte cel puţin 8 ani, până când va împlini 26 de ani, vârsta la care şi-a propus să se căsătorească. Până atunci, linişte în campus! E permis doar privitul în data de 15 noiembrie când va fi pe scenă pentru a câştiga Miss UPET. Deci, alergaţi la bal că altfel…. o rataţi.
MIRELA AMARIE, 20 ani, leu cu buletin de Petrila, studentă la Contabilitate şi Informatică de Gestiune
Nu miaună, dar se alintă ca o pisicuţă. Una albă, gen blonduţă. Cu genele lungi şi clipind des, Mirela Amarie iubeşte feminitatea şi senzualitatea blondelor. Ea este un pic şatenă la origine, dar şi-a ajutat farmecul feminin cu puţină vopsea.
Este o feministă care se vede pe scena politică. Aşa, o mini-Elena Udrea, pe care o şi are ca model în ale politicii. Îndrăzneşte să spună că dacă eşti inteligentă şi frumoasă ascensiunea politică e asigurată. „Trebuie să te porţi ca o doamnă şi să ştii ce vrei, cât şi când să vorbeşti”, este fix reţeta despre care Mirela crede că face cât tot tortul din meniul politicii româneşti. O fi aşa, n-o fi aşa?! Om trăi şi om vedea. La 20 de ani săi, pisicuţa în blană de leu are tot dreptul să viseze cu ochii deschişi. Cu atât mai mult cu cât pozitivismul o caracterizează.
TĂIAN ALINA, Petrila, 19 ani
Facultatea de Mine – Inginerie şi Protecţia Mediului în Industrie
Dacă eşti blond, ai ochi albaştri şi eşti şi rupt din soare, te poţi considera câştigător. Ai devenit po­sesorul unui bilet de avion spre sufletul Alinei Tăian, mineriţa care urcă pe podium, la mijlocul lunii noiembrie, pentru a cuceri coroana de Miss UPET. Nu alerga vreun bolid prin trafic pentru a ajunge la BAL, poţi merge perpedes, pentru că Alina se declară a fi total împotriva variantei „materialiste”. Deci nu te caută la conturi sau la portiere branduite. Iubeşte naturaleţea partenerului, dar e şi pragmatică foc când o pui să definească o relaţie în care s-ar visa. „Trebuie să fiu iubită, alintată şi răsfăţată”, spune despre dorinţele ei. Şi nu oricum, fără cuvinte. Nu aude declaraţiile de dragoste, dar caută faptele. Are pretenţia totodată că ştie să şi ofere dragoste. Cum? Tot prin fapte spune ea. Şi se pricepe de minune la treaba cu practica.
DOGARU MARIA, 19 ani, Petrila, Facultatea de Ştiinţe – Management
A  renunţat la oraşul Timişoara pentru Petroşani, tocmai pentru că dezrădăcinarea nu e punctul ei forte. În realitate, managementul îl studiază ca o alternativă la hobby-ul ei asumat, modelarea frumuseţii. Cu alte cuvinte mari şi late, Maria se vrea make-up artist. Şi nu unul oarecare. Se visează în culisele celor mai mari prezentări de modă. Vrea să machieze manechinele. Vrea să le personalizeze, să le evidenţieze frumuseţile naturale. Este absolut conştientă că machiajul poate fi interpretat şi drept o mască artificială a frumuseţii. „Însă totul se face cu măsură”, spune ea subliniind în acets sens că există momente când anumite defecte, nu neaparat fizice, trebuie mascate, fardate.
PÂRVU FLORENTINA ROXANA, 19 ani, Petroşani, Asistenţă Socială
Spune despre ea că este sensibilă şi frumoasă. Şi agreează să şi audă aceste complimente de la cei din jurul ei. Apreciază însă că nu o puteţi manipula, nu o puteţi influenţa cu vorbe goale. Pentru ea contează faptele. Aşa că demonstraţi-i prin fapte că e sensibilă şi frumoasă. Astfel încât să se simtă Stăpână. Şi ştie exact ce presupune asta, pentru că e telespectatoare fidelă a telenovelei cu acest nume.
SĂPAŞU MARINA ANDREEA, 20 ani, Petroşani
Contabilitate şi Informatică de Gestiune
Admite că deşi regretă că nu a intrat la facultate la Bucureşti va învăţa şi la Petroşani pentru că vrea să şi profeseze în acest segment de activitate. Se vede într-un birou, între hârtii şi acte, cu pixul în mână scăzând şi adunând la cifre. Mai mult ca sigur va rămâne în sistemul românesc, o rupere de glie nefiindu-i la îndemână. „Accept provocările, dar cel mai bine mă simt în casa mea, în patul meu. Şi el e foarte important pentru confortul meu”, spune Andreea. Nu are pretenţii măreţe chiar dacă se uită cu jind la vedetele „umflate artificial” de societatea românească.

IRINA OBREJA, 28 ani, Vulcan, săgetător cu aspiraţii sociologice
E boboaca ce va sparge gheaţa la Balul studenţilor. A primit numărul 1 şi se întreabă mirată de ce. I se pare că e împiedicată şi rigidă. E plină de viaţă şi o luptătoare. Spune despre ea că este foarte ambiţioasă şi un om al „medierii şi al concilierii”. Nici n-are avea altfel cum să fie un om cu un nume a cărui traducere înseamnă PACE. Nu se uită niciodată înapoi şi nu îi este ruşine cu nicio faptă din trecutul ei. Ochii Irinei luminează şi cel mai adânc întuneric când vorbeşte despre băieţelul ei, Robert Cristian. „Ştii, el este lumina ochilor mei. Mi l-a adus Moş Crăciun. E născut în 24 decembrie, la ora 20. Când pe hol cântau co­lindătorii eu am primit cel mai frumos cadou al vieţii mele”, spune fără să respire.
„Succesul pentru ea nu înseamnă să ai tot ceea ce-ţi doreşti, ci să preţuieşti tot ceea ce ai”

8 COMENTARII

  1. loredana esti cea mai tare si sper ca tu sa castigi, sa moara celelalte de ciuda care nu au ce cauta acolo .bafta si sa fii tu cea care deschide sampania de invingatoare .HAI LOREDANA.

  2. astia n-au avut si ei un prag minim sub care nu acceptau inscrieri. astia dau voie la tot ce se taraste sa se inscrie…zicea poetul bine ca unii n-au vazut cum trebuie sa arate o femeie in viata lor.

    cand merg pe hol la faculta vad boboace care arata mult mai bine ca astea. unele concurente parca au loat o pauza de la saorma doar ca sa participe la vrajeala asta de miss.

  3. Cele mai frumoase fete din UPET 😀 ,merita toate sa castigee! si credeti-ma au mai multa cultura decat alte persoane.Nu doar ca sunt frumoase dar sunt si foarte talentate si educate. Succes fetelor :*:*:*

  4. domnule liviu mai lasa tarafu si treci la abecedar ca esti praf ”ce face o femeie cu cuLu nu FACE 10 OAMENI CU CAPUL”..parca era nu FAC,in fine.cred ca vi s-a stricat tastatura sau ati scris de la MASINA de tuns,vi se cam incurca tastele pe acolo ceva nu e bine.si acum sa trecem la treburi serioase DOMNULE LIVIU (Incuiatul) este un articol dintr`un ”ziar”…ce te deranjeaza pe tine fetele?pipitze?pai cand vreodata`n lumea asta ai pus mana pe vreo fata cum arata ele?ciobane cum poti sa judeci niste poze sau din ce scrie presa,tu si alti idioti de pe aici.va transmit un calduros la multi ani in minus si multa sanatate cand o sa stati pe spate.la revedere om de lemn

  5. domna ramona decat sa facem atata zarva cu miss mai bine vati duce pe teren la cei escroci la firmq scorseze unde este vasian sa le dea bani la oameni ca de doua luni jumate nu leau dat nici un ban si nu au paine la familie astea nu ne ancalzeste foamea la familii si copiii,da este bune si fetele astea dar totul la timpul lor astea ne intereseaza prima data sa va faceti lucru pentru populatia vaii jiului sa traiasca decent nu de pe o zi an alta si pe domnia voastra nu va intereseza numai balivernele .doamna rosulescu ramona faceti bunele nu relele.

  6. unde leati gasit ca vai de noi cu asa pipite sa antri an guvernul romaniei sau mai bine zis ce face femeia cu c….rul nu face 10 oameni cu capul poate si voi la asta vati referit ca vom ajunge mari cu asemenea fete poate sunt bune la alceva sa si ancerce norocul.

Comments are closed.