Declaraţia Zilei

3
24

„Tiberiu Iacob Ridzi are peste 50 la sută din intenţia de vot, este greu de bătut. Are investiţii mari care au fost finalizate, altele începute şi care vor continua. Sondajele efectuate la nivelul municipiului Petroşani arată însă că avem o oportunitate de a obţine majoritatea în Consiliul Local Petroşani”, Alin Simota, preşe­dintele PNL Petroşani.

3 COMENTARII

  1. Lauda de sine nu miroase a bine!!!! Pai,au fost,sunt si vor mai fi….investitii…e cursul firesc al urbei,indiferent de cine o „guverneaza”!!! Nesimntirea e insa cine si ce firma castiga licitatiile pentru realizare…in ce mod, in ce conditii?! Culmea,Simota isi lauda propria facatura,propiile lucrari de investitii primite de la „boss’, de la cel ce se pare ca va castiga din nou alegerile la Petrosani…va fi reinvestit El,va avea din nou Simota hrana,adica bani pentru continuarea asa ziselor investitii. Din pacate, nu numai el…multi „binefacatori”,smenari din randul tuturor partidelor. E aiurea rau ca unul ca Simota sa vorbeasca in numele USL-ului,dar poate asta e strategia, sa creasca sansa PDL-ului la primarie,pe seama defaimarii si subestimarii colegilor sai de la PSD!!!

  2. Simota,”PNL”(„USL”)daca vor fi corecti cei de la DNA desi nu cred in corectitudinea politiei si justitiei care sunt platiti din bani nostri publici si ii acopera pe cei bogati cu pedepe cu suspendare sau amenda asa de ochi lumi sar putea sa fi majoritari in celula cu fosti puscariasi ex.Cristi Litera si judecatori care teau scapat pentru CEC-urile fara acoperire.Simota cum ai profitat tu de bani publici de la CNH,CJ si primarii?

Comments are closed.