Utilizarea femeii…împotriva feminismului

0
158
sociologia
Valentin Fulger

Feminismul ca ideologie este rezultatul luptei acerbe a celor mai titrate şi cerebrale dintre reprezentantele sexului frumos. Lupta pentru demnitatea genului lor, pentru dreptul de a urma cursurile facultăţilor, de a vota, de a ocupa posturi în ierarhia politică si în birocraţia de stat a fost una lungă şi plină de sacrificii.

A fost o luptă internaţională care a avut ca final statuarea dreptului femeilor de a deveni participante active şi cu drepturi egale în societate. În acest fel femeia a dobândit conştiinţa importanţei ei, a rolului pe care îl are nu doar în familie ci şi la locul de muncă, în vecinătate, în comunitate şi în societatea largă!

Din păcate, derbedeii politici care sunt prea laşi ca să-şi asume pe faţă mizeriile pe care doresc să le promoveze în societate prin legi şi ordonanţe de urgenţă, au împins în Guvern mai multe reprezentante ale sexului frumos pentru a ocupa poziţii importante în Stat şi în birocraţie.

La nivel de actiune politică motivaţia pare una de bun simţ care respectă principul reprezentării egale între genuri în structurile de stat. În fapt, motivaţia este una obscură, plină de o mizerie de nedescris. Se folosesc în numele feminismului şi al egalităţii dintre sexe nişte reprezentante nefericite ale sexului frumos care nu au nicio aplecare spre politică, spre economie, spre proiecte structurale de dezvoltare.

Cu un cinism de-a dreptul explodant au fost alese persoane ce reprezintă sexul slab dintre membrele de partid care au dat dovadă de supunere necondiţionată. Verificată în timp! La vârful Guvernului şi trecând prin ministere (şi putem gândi liber până la nivel de structuri regionale) există o lipsă de cerebralitate care nu poate decât să înspăimânte! Lipsa exersării verbului în limba română, lipsa cunoştinţelor de geografie, de istorie, de economie dovedite de acestea par să nu îi împiedice pe laşii care se ascund în spatele femeilor de uzură aruncate în lupta lor pentru fuga din faţa justiţiei, să le folosească în continuare. La modul cel mai mizerabil, căci acestea vor intra în legenda prostiei feminine, în anecdotica politică şi a prostiei naţionale!

Cu astfel de „bărbaţi” de stat feminismul este compromis ca ideologie în România. Au adus în faţa noastră cele mai slabe reprezentante ale acestui gen. Au vrut să le folosească şi le-au folosit. Din păcate, folosirea în scopuri absconse ale celor promovate politic dintre ele va arunca şi asupra celor mai sclipitoare o mare umbră de îndoială. Aceasta este încă una dintre mizeriile promovate de monstruoasa coaliţie PSD-ALDE! Şi cea mai mare! Distrugerea feminismului ca ideologie! Inducerea ideii că femeia a dovedit că nu poate să facă nimic în politică, deşi i s-a oferit oportunitatea de către PSD…

Nu zâmbiţi, este adevărul negru care va urmări orice femeie cerebrală şi cu potenţial de succes în România următorilor ani. Imaginea lui Dăncilă, a lui Carmen Dan, a Olguţei Vasilescu şi a altor femei politice de uzură promovate de PSD-ALDE va lovi grav în cele care ştiu carte şi pot să pună în practică ce ştiu. Din păcate!

Valentin Fulger