Scrisoarea anuală a primarului ajunge altfel la petroșăneni

0
93

Primarii sunt obligați, anual, să trimită o scrisoare prin care să-i informeze pe cetățeni despre activitatea lor în anul care a trecut.  2019 aduce și el scrisoarea anuală a primarului.

Scrisoarea anuală a primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, va ajunge la locuitorii orașului, însă nu așa cum au fost obișnuiți în ultimii ani.

”De data aceasta am ales să dau această scrisoare prin presă și nu să o trimit fizic așa cum am făcut în fiecare an pentru că bugetul a venit destul de târziu și suntem la jumătatea anului. Asta ar fi trebuit să o fac în primele două-trei luni ale anului acesta”, afirmă Tiberiu Iacob-Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Infrastructura reprezintă principalul sector al investițiilor derulate în 2018 pe raza municipiului  Petroșani.

”Cele mai mari investiții anul trecut au fost făcute în infrastructură, șoseaua de centură între sensul giratoriu cu avion și sensul giratoriu de la biserica catolică, cele patru străzi asfaltate în cartierul Colonie și drumul spre Dâlja care a fost finalizat în proporție de 90 la sută anul trecut”, mai spune edilul.

Modernizarea străzilor nu reprezintă însă singura investiție de la Petroșani. Mai sunt investiții derulate din fonduri proprii, sau pe fonduri europene, cum este cea de la Muzeul Mineritului. Au continuat totodată și investițiile la construcția celor două noi grădinițe.