Sărmanii din Petroşani, sărbători înainte de termen

0
12

Cei mai sărmani dintre petroşăneni vor simţi că vine Crăciunul şi Anul Nou mai repede. Este vorba despre beneficiarii Cantinei de Ajutor Social a Primăriei, care vor avea parte în 18 decembrie de o surpriză.

Cantina de ajutor social din Petroşani va avea un program special în preajma sărbătorilor Crăciunului şi Anului Nou. Aceasta nu va mai fi deschisă din data de 18 decembrie şi până în 6 decembrie.

Astfel, beneficiarii acestui ajutor vor primi o serie de alimente, suficiente pentru toată această perioadă.

”Va fi un meniu mai special, atât cu hrană caldă cât şi cu hrană rece. Fiecare persoană va primi meniu cald pentru trei zile, respectiv ciorbă de pasăre, friptură de porc cu piure de cartofi, sarmale şi fasole cu cârnaţ şi murături. Totodată vor primi două franzele de un kilogram şi patru pâini mici, un cozonac, un kilogram de carne de porc, un kilogram de costiţi afumată, un kilogram de slănină afumată şi de pulpe de pui, precum şi o rudă de parizer şi un kilogramde crenvurşti. Lista mai conţine şi o cutie de 500 de grame de margarină şi un borcan cu castraveţi muraţi”, a declara, pentru GDD, Cristina Mraz, şeful Direcţiei de Asistenţă Socială Petroşani.

La Cantina Socială din Petroşani în acest moment sunt 147 de beneficiari.

 

Rodica Muntoi