Primăria Petroșani contribuie la Gala Teatrului ID Sîrbu

0
109

Administrația locală din Petroșani contribuie financiar la organizarea Galei Teatrului Dramatic ID Sîrbu din localitate. Manifestarea va avea loc timp de 11 zile, de la finele lunii mai și până în 5 iunie, cu ocazia aniversării a 70 de ani de teatru în Petroșani.

Bani pentru organizarea unei expoziții

Conform notei de fundamentare a Hotărârii Consiliului Local Petroșani, cele 4000 de lei alocate de la bugetul local vor fi folosite pentru organizarea unei expoziții.

”Unul dintre evenimentele programate este o expoziție dedicată actorului Șerban Ionescu. Sprijinul Primăriei municipiului Petroșani constă în transportul de la București la Petroșani și retur, a operelor ce fac obiectul expoziției realizate de artistul Valeriu Mladin, transportul regizorului Ioan Cărmăzan, a actorului Remus Mărginean și a artistului Valeriu Mladin, precum și cazarea celor trei”, se arată în documentul administrației locale de la Petroșani.

Reprezentanții municipalității de la Petroșani susțin că Teatrul Dramatic ID Sîrbu contribuie constant la promovarea comunității.

Mai mult, nume mari ale scenei românești au debutat sau au fost angajați ai teatrului din capitala Văii Jiului.