Peste 1,6 milioane de lei pentru gropile din Petroșani

0
733

Administrația locală din Petroșani a scos la licitație un contract cadru de întreținere și reparații a căilor de circulație din localitate. Licitația este desfășurată de Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat Petroșani.

Drumuri pline de gropi, bani pentru reparații

Multe dintre străzile din Petroșani au nevoie de reparații. Pe unele dintre ele gropile au fost astupate, însă există altele care așteaptă intervențiile. La fel și șoferii ale căror mașini suferă de pe urma craterelor din asfalt. Mai mult, intervențiile la rețelele de apă, canalizare sau gaze au adus și ele denivelări în căile de acces.

”Lucrările de Întreținere și reparații a căilor de circulație din municipiul Petroșani se vor executa conform caietului de sarcini. Valoarea estimată maximă a acordului-cadru este de 1.680.672,45 lei; – Valoarea estimată minimă a acordului-cadru este de 1.177.214,68 lei; – Valoarea estimată maximă a contractului subsecvent este de 1.344.538,15 lei; – Valoarea estimată minimă a contractului subsecvent este de 336.134,50 lei.”, se arată în anunțul de licitație.

În primăvară, oficialii primăriei Petroșani susțineau că pentru reparațiile necesare pe străzi e alocată suma de 400 mii lei.

Acum, contractul cadru scos la licitație, valabil un an de zile, are o valoare de 1.680.772 lei. Ofertele ar urma să fie deschise la sfârșitul acestei luni.