Monica Ţugulea sau Fii star în ţara ta, vocea care a trecut Parângul

0
373
Monica Ţugulea şi naiul ei…

Monica Ţugulea este unul dintre copiiii din Valea Jiului pentru care Fii star în ţara ta reprezintă un început artistic.

Copilul care intră în sufletul oamenilor mari cu uşurinţă…

Când o priveşti de aproape ai putea pune rămăşag că-şi petrece cea mai mare parte a timpului jucându-se cu păpuşile. Un dialog direct cu micul copil de 12 ani, Monica Ţugulea, te scoate repede din acest vis.

Nu mai are timp de păpuşi, după cum singură apreciază, pentru că îşi împarte copilăria între festivaluri, şcoală şi cursuri de perfecţionare muzicală. Nu îi place să vorbească, se exprimă prin muzică.

Monica Ţugulea

Cântă muzică populară, dar şi uşoară şi de un an a simţit că arta sensibilităţii muzicale poate fi dusă către spectator şi prin intermediul naiului. Aşa că a încercat şi apoi a rămas al ei.

Este muza festivalului care a prins viaţă în municipiul Vulcan, Fii star în ţara ta, pentru că familia ei a înţeles ce important este să poţi acumula experienţă pe scenă, în cât mai multe festivaluri-concurs.

 

Gazeta de dimineaţă îşi propune să urmărească îndeaproape talentele locale, astfel încât alternativa la o viaţă curată să nu reprezintă o ştachetă greu de atins pentru generaţiile actuale aflate în plin proces de formare. Copilul tău are ceva de spus? Scrie-ne pe gddhunedoaragorj@yahoo.com. Ajută-ne să cultivăm valorile hunedorene.