Lucrări încheiate cu marcajul rutier

0
164
foto: arhiva

Administrația locală de la Vulcan a încheiat un proiect de modernizare a unei străzi. Lucrările s-au finalizat săptămâna trecută, când s-au realizat și marcajele rutiere. Pentru acest proiect, municipalitatea vulcăneană a primit o distincție în cadrul galei administrației.

Final de proiect pentru Strada Traian

Viceprimarul municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, a declarat, pentru Gazeta de Dimineață, că a fost finalizat proiectul de modernizare a Străzii Traian.

”Ultimele lucrări, legate de marcajul rutier, au fost executate săptămâna trecută. Proiectul a fost finalizat. Mai trebuie făcută recepția”, a spus viceprimarul.

Reprezentanții administrației locale susțin că lucrările au fost executate cu tehnologie modernă, cu plasă între straturile de covor asfaltic și cu borduri noi care au fost montate pe marginea drumului.

La cea de-a XIII-a ediție a galei în administrației, desfășurată în toamna anului trecut, Primăria Vulcan a fost recompensată cu o distincție. Premiul a venit pentru proiectul de infrastructură rutieră din Cartierul Traian.