Începe împărțirea tichetelor gratuite de transport la Deva

0
76

Tichetele gratuite pentru transportul public local din Deva vor fi eliberate din 19 martie. Reprezentanții primăriei susțin că tichetele vor fi eliberate pentru perioada aprilie-iulie anul curent. 

”Tichetele de călătorie se pot ridica în perioada 19 martie – 5 aprilie 2018”, spun reprezentanții Primăriei Deva.

Beneficiarii le pot ridica din două locații. Astfel, pensionarii cu venituri lunare mai mici de 800 de lei vor ridica tichetele gratuite de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”. Programul este de luni până joi – între orele 8:00-15:00, și vineri – între orele 8:00-13:00. Solicitanții trebuie să prezinte  cupon de pensie (copie) și cartea de identitate.

Veteranii de război, foștii deținuți politici, refugiații și deportații, revoluționarii, donatorii de sânge și Cetățenii de Onoare ai municipiului Deva pot ridica tichetele de călătorie de la Primăria Municipiului Deva, camera 22. Programul este de luni până vineri – între orele 8:00-13:00. Aceștia trebuie să prezinte buletinu.

Pentru persoanele aflate în situații deosebite (probleme medicale, absență din localitate etc.), perioada de distribuire a tichetelor gratuite de călătorie se prelungește până în data de 20 aprilie 2018.