Încă o comisie specială de examinare a șoferilor în Hunedoara

0
348

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara va asigura susținerea unei probe de traseu într-o zi de sâmbătă. Decizia vine pentru a recupera întârzierile și pentru a soluționa numărul mare de solicitări.

Hunedorenii care vor să obțină permisul de conducere pot participa la o testare sâmbătă. Însă numai în limita locurilor disponibile.

Cei de la Permise constituie, pentru 24 martie, la Deva, o comisie de examinare pentru proba de traseu pentru obținerea permisului auto.

Candidații care doresc să se reprogrameze sunt rugați să se prezinte cu dosarul la sediul serviciului începând de astăzi, marți, de la ora 14.00.

Examinatorii auto din județul Hunedoara nu fac față cererilor mari venite din partea hunedorenilor ce doresc un permis de conducere.

Unii dintre cei ce vor permisul au fost programați, în decembrie, pentru proba de traseu, în martie. Așa se face că pentru a recupera din întârzieri se fac suplimentări de locuri. Tocmai de aceea se constituie și comisii speciale pentru examinare.