Hunedorenii, examinați sâmbătă pentru permis

0
181
Foto: Adevărul

Sute de hunedoreni vor să obțină permisul de conducere, însă nu pot susține examenul auto. Lipsa examinatorilor face însă ca în județ programările pentru examene să fie făcute peste câteva luni. Ca atare, pentru a reduce din termenele de examinare, sâmbătă va avea loc, în județ, o probă de traseu. Aceasta se va ține la Deva, însă doar câțiva norocoși vor putea susține proba, locurile fiind limitate.

Examinare pe 13 ianuarie

Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara anunță pe 13 ianuarie se va organiza o comisie de examinare pentru proba de traseu pentru obținerea permisului auto. Asta pentru ”recuperarea întârzierilor și soluționarea numărului mare de solicitări”.

Candidații care doresc să se reprogrameze trebuie să se prezinte cu dosarul la sediul serviciului începând de marți, între orele 08.00 – 16.00.

”Programările se vor efectua în limita locurilor disponibile”, spun reprezentanții serviciului.

O examinare ”specială” a avut loc și în luna decembrie.

La acel moment, programările pentru proba traseului au ajuns deja pentru începutul lunii februarie în Deva și Hunedoara. În Valea Jiului vorbim de mijlocul aceleiași luni.

Problemele din județul Hunedoara au apărut ca urmare a ieșirii din sistem a polițiștilor care au atestat de examinator.

La nivelul județului mai sunt doar cinci polițiști cu atestat de examinator.