Hunedorean dispărut de la Zam

0
94

Un bărbat a dispărut, marți, de la Spitalul de Psihiatrie Zam, dispariția acestuia fiind semnalată de fratele domiciliat în județul Arad.

Bărbatul dispărut, Cornel Miron Sălășan, în vârstă de 59 de ani, a plecat, potrivit fratelui, voluntar de la Spitalul de Psihiatrie Zam, unde era internat.

Întrucât bărbatul nu a revenit nici la domiciliu nici la unitatea medicală unde era internat, fratele celui dispărut le-a solicitat poliţiştilor să declanşeze cercetări în vederea identificării acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că, în momentul plecării voluntare, bărbatul purta o bluză de pijama culoare albă cu dungi, pantaloni de trening de culoare neagră, iar în picioare posibil pantofi fără șireturi, de culoare albastră.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza localităţii Zam şi a localităţilor învecinate, precum şi în stația C.F.R. Zam, întrucât este posibil ca bărbatul să fii urcat în tren, cu o destinație necunoscută.

Hunedoreanul dispărut are o înălţime 1,60, constituţie astenică, ochii căprui, păr şaten, faţă ovală, buze normale, ten închis, fără a avea semne particulare vizibile.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.