Drum decopertat și plin de gropi. Așa arată intrarea în municipiul Lupeni

0
693

Traficul este infernal la intrarea în municipiul Lupeni din cauza gropilor din carosabilul ce a fost decopertat. Nervii șoferilor sunt puși la grele încercări, la fel și suspensiile autovehiculelor.

Groapă lângă groapă

O porțiune de câteva sute de metri din principala arteră de circulație din municipiul Lupeni e decopertată de mai bine de o lună. Asfaltul întârzie să fie turnat, astfel că traficul se desfășoară cu dificultate. Șoferii sunt nemulțumiți de gropile din carosabil.

De pe porțiunea respectivă a dispărut și calea ferată care traversa drumul național în zona benzinăriei. Dar, la fel ca până la spital, șoseaua este plină de gropi.

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, spunea că lucrările de asfaltare vor începe undeva la mijlocul acestei luni.

„Începând de cel târziu de pe 15 luna aceasta vom începe să turnăm asfalt pe această porțiune care a fost decopertată acum o lună jumătate –două luni astfel ca într-o lună de zile să fie totul în regulă și să fie circulat așa cum trebuie”, spunea, în urmă cu câteva zile,  primarul Lucian Resmeriță.

Bandă pentru autobuze la Lupeni

Turnarea asfaltului a fost întârziată, după cum spunea primarul, atât de montarea bordurilor, cât și de timpul nefavorabil.

Pe rețelele de socializare lupenenii spun că asfaltare ava începe înainte de alegerile pentru europarlamentare. Trebuie menționat că în weekendul trecut premierul Viorica Dăncilă, ministrul Finanțelor – Eugen Teodorovici și cel al Muncii, Marius Budăi, s-au aflat la Lupeni. În vizită electorală. Drumul, la intrarea în cel mai vestic municipiu al Văii Jiului, a fost la fel. Delegația guvernamentală a fost nevoită să treacă prin gropi înainte să ajungă la sediul PSD Lupeni.