Centrul civic aşteaptă mobilierul. În acest moment pe centrul civic din Petroşani nu sunt bănci şi coşuri de gunoi

0
9

Deşi centrul Civic din Petroşani mai are puţin până la inaugurare, până acum nu s-au montat nici băncile şi nici coşurile de gunoi, spre nemulţumirea unor trecători. Primarul spune însă că în cel mai scurt timp vor fi montate şi obiec­te­le de mobilier stradal în acea zonă.

Centrul civic din Petroşani are o nouă înfăţişare dar cu toate astea, unii trecători sunt oarecum ne­mul­ţumiţi de faptul că încă nu s-au montat băncuţele pe care să se aşeze dacă sunt obo­siţi.

Mai mult, nici coşuri de gu­noi nu există în acea zonă iar trecătorii fie aruncă mizeria pe jos, fie o baga în bagaj până acasă.

“Aici este întotdeauna ca la nimeni! De exemplu în parc trebuia să pună ceva, unde să stea oamenii, au pus acolo unde să se joace copii dar bătrânii fie stau în picioare fie se urcă sus pe băncile alea rotunde şi înalte”, spune un trecător.

Autorităţile locale spun însă că în cel mai scurt timp, acea zonă va fi dotată şi cu mobilierul stradal prevăzut în proiect.

“Lucrările la centrul civic nu sunt încă finalizate, momentan nu există coşuri de gunoi şi bănci însă în perioada următoare vom mobila cu coşurile de gunoi. Băncile însă urmează să vedem dacă le vom pune anul acesta sau anul viitor, având în vedere că vine iarna”, spune Tiberiu Iacob-Ridzi, primar Petroşani.

Autorităţile locale au în plan ca pe marginea zo­ne­lor verzi de pe centrul civic să monteze bănci pe care trecătorii să se poată odihni.

Cristina Mîrza