Antrenament special de Ziua Națională a României

0
151

Sunt mici. Sportul este pentru ei un mod de viață. De Ziua Națională a României, micuții de la secția tenis de câmp a CSM Petroșani au avut parte de un antrenament altfel.

Echipați în trei culori

Cei care-i antrenează pe micii tenismeni de la CSM Petroșani au avut o cerință specială pentru elevii lor. De ziua României, să vină îmbrăcați în culorile drapelului. Iar cei mici nu s-au abătut de la cerință. Împreună cu părinții și-au vopsit tricourile în culorile drapelului. Munca de echipă a dat roade și de ziua națională. În sport, nu există performanță fără colaborarea antrenor-părinte-sportiv.

Antrenament special

100 de ani de la Marea Unire și Ziua Națională a României au reprezentat un moment special și pentru micii tenismeni de la CSM Petroșani. Au avut parte de un antrenament special.

”Am avut o zi în care am combinat pregătirea fizică cu pregătirea mentală. Am folosit un videoproiector și muzică motivațională. Am vrut astfel să facem un antrenament special de ziua națională. Toți am venit îmbrăcați cu tricolorul”, spune Codruț Băluș, unul dintre antrenorii copiilor.

Potrivit acestuia, cei mici s-au bucurat și au savurat antrenamentul desfășurat în jurul tricolorului.

Sportivii de la secția de tenis de câmp a CSM Petroșani sunt pregătiți de Codruț Băluș, Gabriel Băluș și Adrian Cheptănaru.