Are 14 ani, dar a plecat de acasă în miezul nopții. Poliția o caută

0
481

O minoră din Petrila a plecat de acasă. În toiul nopții. Nu e prima dată când fata părăsește domiciliul. Părinții i-au semnalat lipsa la poliție, la câteva ore după ce a plecat de la domiciliu.

A plecat de acasă noaptea

Mama minorei s-a prezentat, duminică, la Poliția Petrila. Femeia le-a spus polițiștilor că fiica sa, în vârstă de 14 ani, în data de 15.04.2018, în jurul orei 01:00, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Diana Valentina Stanciu are doar 14 ani.

Femeia le-a spus polițiștilor că nu e prima oară când fata pleacă de acasă. Potrivit acesteia există posibilitatea ca minora să fii plecat cu un prieten, în municipiul Arad.

Diana Valentina Stanciu are 1,50 metri înălțime și circa 45 kilograme. Fata are ochi căprui, păr şaten, tuns la baza umerilor, faţă ovală, ten măsliniu. Nu are semne particulare.

La data plecării, minora era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare roz cu două dungi roşii pe mâneci, o pereche de blue-jeans şi pantofi sport culoare roz.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorei. Aceasta a fost dată în urmărire naţională.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.