Weekend al sportului alb la Petroșani. Circuit național de tenis

0
118

Peste 30 de sportivi vor ajunge în Valea Jiului. Este vorba despre copii legitimați la cluburi de tenis de câmp. Cea de-a șaptea ediție a Cupei Electromax începe sâmbătă. Turneul face parte din calendarul sportivi al Federației Române de Tenis.

Tenis pe arenele de la CSȘ și CSM

Circuitul Național FRT Cupa Electromax – denumit astfel după sponsorul principal- se află la cea de-a șaptea ediție. Întrecerea sportivă este dedicată juniorilor de 14 ani, legitimați la cluburile sportive din țară.

Meciurile se vor juca pe terenurile de tenis de la Clubul Sportiv Școlar Petroșani, dar și pe cele de la Clubul Sportiv Municipal Petroșani (stadionul Jiul).

Partidele încep sâmbătă, iar documentele oficiale arată că s-au înscris peste 30 de sportivi, din diferite județe ale țării. Nu lipsesc de pe tablourile principale nici sportivii legitimați la CSȘ Petroșani, secția tenis de câmp.

Vor fi întreceri atât la fete cât și la băieți, dar și partide de dublu.

Ca în fiecare an, pe lângă punctele ce vor fi trecute în clasamentele generale, câștigătorii vor avea parte și de premii din partea organizatorilor și a sponsorului principal.

Tenisul de câmp reprezintă, de câțiva ani, un sport care atrage tot mai mulți copii la Petroșani. Sportivii legitimați la CSȘ Petroșani se mândresc cu foarte multe premii la competițiile de profil.

Cei care doresc să vadă ”lupta” dintre sportivi pot asista la partidele de tenis disputate la clubul sportiv școlar și Jiul. Intrarea este liberă pe toată perioada turneului.