Victor Ponta: Am salvat Aninoasa și Lupeniul

0
741

Fostul premier al României, Victor Ponta, s-a aflat, joi, în municipiul Lupeni. Președinte al Pro România acum, Victor Ponta susține că vine cu fruntea sus în Valea Jiului, întrucât a făcut lucruri concrete.

Primării falimentare, salvate de intervenția Guvernului

Primăriile Aninoasa și Lupeni funcționează la momentul 2019 datorită banilor dați de Guvernul condus de Victor Ponta. Sumele alocate în urmă cu câțiva ani, pe vremea când Victor Ponta era premierul PSD, au acoperit managementul deficitar de la nivelul celor două administrații locale din Valea Jiului, social-democrate și ele.

După ce a terminat 2015 fără restanțe, Primăria Lupeni începe să acumuleze din nou datorii

”În 2012 și Aninoasa și Lupeniul ca și primării erau practic în faliment pentru proiectele făcute în 2010-2011. , a spus Victor Ponta, președintele PRO România.

Fostul premier a menționat și sprijinul acordat Complexului Energetic Hunedoara, prin prevederi legislative care asigurau producătorului de energie accesul pe piață.

”Dacă nu reușeam să băgăm producția și de la Mintia și de la Paroșeni în acea categorie specială specială practic se închideau”, a mai spus Ponta.

Aninoasa în faliment. Lupeniul de zece ori mai dator, dar menţinut în viaţă de „aparate”

Și tot pe mandatul de premier al lui Victor Ponta, profesorii nu au mai fost nevoiți să returneze sporul special pe care l-au primit pentru că au activat în Valea Jiului.

 

Șeful Finanțelor Publice Hunedoara, despre Primăria Lupeni: ”Dacă la mine nu avea datorii, de ce să-i cer insolvența?”